За нас

Фирма „Рей Мебел Груп“ ЕООД предлага следните услуги: изработка и производство на мебели по поръчка, обзавеждане с мебели от масив, монтаж, кантиране, разкрой и сдвояване на мебелни плоскости, транспорт. Изработка и монтаж на Al и PVC дограма по индивидуални поръкчи.
Ние сме от години на пазара като сме се доказали в производството на всякаква корупусна мебел и обзавеждането на спални, кухни, офиси, хотели, антрета и други жилищни помещения.
В нашия производствен цех в гр. Бургас използваме огромно разнообразие на метериали , за да изготвим висококачествени мебели и алуминиева и пвц дограма. Благодарение на нашите съвременните машини и технологии и екип от професионалисти можем да осигурим всички изисквания и нужди на клиента.
Разгледайте нашите продукти и ще ви изготвен същия или подобен проект. Дори да не намирате вашите нужди и вкусове в продуктите ни, не се притеснявайте да се свържите с нас и заедно ще намерим решение.

„Рей мебел груп“ ЕООД през 2015 г. кандидатства с проектно предложение по процедура BG05M9OP001-1.003 Ново работно място 2015. През 2016 г. проектното предложение с номер BG05M9OP001-1.003-1108 и наименование „Разкриване на нови работни места в „Рей мебел груп“ ЕООД“ беше одобрено и беше подписан договор за безвъзмездна финансова помощ.
В момента проектът е в процес на изпълнение, като основната му цел е осигуряване на заетост на 6 безработни и неактивни лица. Обща стойност на безвъзмездната помощ: 56 278.64 лв., от които 47 836.84 лв. европейско и 8 441.80 лв. национално съфинансиране.

©2022 Рей Мебел Груп ЕООД уеб сайт от Webtitan.bg